Welkom op mijn website

Hier vindt u allerlei schilderijen en kleding of andere maaksels van mij. Ik ben geboren in 1960 in Arnhem en heb altijd in het onderwijs gewerkt. Op dit moment ben ik  NLP coach en remedial teacher en heb ik een eigen praltijk aan huis. Ik ben schilder, schrijver en ik maak veel kleding. Ik vind het heerlijk om met allerlei vormen van kunst bezig te zijn voor volwassenen maar ook voor kinderen.

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van de combinatie van de cognitieve vakken afgewisseld met schilderen en tekenen om de moed en motivatie erin te houden en het soms saaie inoefenen van kennis op een prettige manier af te wisselen.

Met schrijven en schilderen ben ik autodidact en heb ik besloten me de komende tijd met wat cursussen te gaan verrijken, waarvan de resultaten op de site zullen verschijnen.

De afgelopen jaren heb ik boekjes voor kinderen geschreven, die gebaseerd zijn op de NLP theorie (Neuro Linguistich Programeren). Het zijn helende verhalen, de kinderen kunnen er een steuntje mee in de rug krijgen.